× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

07-01-2020

Vic Heuninck met DS3 R5 in 2020

Vic Heuninck met DS3 R5 in 2020

De Fransman Vicotorien Heuninck heeft zichzelf een nieuwjaarscadeau geschonken door een DS3 R5 aan te schaffen, dat werd gisterenavond bekend gemaakt via facebook.

In het begin van zijn rallycarrière zagen we Vic vaak aan het werk op Belgisch grondgebied maar de afgelopen 2 seizoenen reed hij voornamelijk wedstrijden in het noorden van Frankrijk. Ook dit jaar is het de bedoeling om een à la carte programma af te werken in eigen land, maar bevestigde hij dat de Rally van Wervik ook dit jaar op het programma staat. 

Vic stond al meermaals en met diverse wagens (Peugeot 208 R2, Citroën C2 R2 Max en Bmw 325i) aan de start in de Rally van Wervik. Zijn beste resultaat in Wervik dateert al van in 2015, toen werd hij knap 3de met een Evo IX. 

De DS3 R5 is alvast geen onbekende op Belgisch grondgebied. Wat opzoekingswerk leerde ons dat de wagen nog bestuurd werd door onder andere Armand Fumal, Francois Duval (Rally van Wallonië 2016), Stephane Lefebvre (Ypres Rally 2016), Graig Breen (1ste plaats Condroz Rally 2016) en Bruno Thiry (Condroz Rally 2017).

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen