× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

05-01-2020

Rally van Wervik haalt opnieuw een Brits kampioenschap binnen

Rally van Wervik haalt opnieuw een Brits kampioenschap binnen

Begin oktober moesten we melden dat de Rally van Wervik niet langer op de kalender van het Britse MSA kampioenschap staat (artikel 11 oktober). Vandaag kregen van Filiep Forrest het goede nieuws dat er toch een Brits kampioenschap komt afgezakt naar Wervik. 

"Met trots kan ik melden dat de wedstrijd van Scuderia Vervica opnieuw is opgenomen in een Engels kampioenschap. Op hun vraag staat de Rally van Wervik op de kalender van het Fuchs Lubricants Classic Mini Challenge. Na een tweetal mails van Chris Woodcock kwam de bevestiging dat Wervik de Belgische proef was. Dit is voor ons een bevestiging dat wij met de inspanning van onze ganse ploeg en medewerkende clubs een goed niveau aanhouden met onze wedstrijd." aldus een fiere voorzitter.

Het MSA bracht natuurlijk wagens van een ander kaliber aan de start in Wervik, maar in Wervk is een piloot van een Mini of een R5 wagen evenwaardig.
"Iedere piloot is even belangrijk voor ons," bevestigde Filiep ons. "De komst van de Fuchs Lubricants Classic Mini Challenge brengt natuurlijk de inspiratie mee om naar de Mini wereld in de ons omringende landen naar meer te zoeken... Maar dat zal de toekomst uitwijzen."

De Rally van Wervik zal in 2020 nog trouw blijven aan de bestaande proeven en timing, maar voor 2021 staan er vernieuwingen op de agenda. Voor de Mini's die in Wervik aan de start komen zal iets speciaal voorzien worden, maar later meer daarover...

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen