× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

05-01-2020

Volledig M-cup programma voor Lorenzo Vandenheede in 2020

Volledig M-cup programma voor Lorenzo Vandenheede in 2020

Lorenzo Vandenheede moeten we aan de meesten niet meer voorstellen. De garagehouder uit Tielt, E36 Shop, begint dit jaar aan zijn 4de seizoen in de rallysport. Na een doortocht in het vas kampioenschap in 2017, schakelde hij in 2018 een versnelling hoger en reed hij enkele vas wedstrijden en een paar M-cup wedstrijden en werd Lorenzo bekroond met de titel 'Rookie of the year'. In 2019 bevestigde Lorenzo door als 4de te eindigen in de M-cup maar wel met evenveel punten als Philip Lommers die de 3de plaats bezette.

Lorenzo Vandenheede mogen we gerust een perfectionist noemen. Als Lorenzo iets doet wilt hij dat het goed is en zoekt hij altijd naar oplossingen om zijn wagen beter en sneller te maken. Voor het nieuwe rallyseizoen zal dat niet anders zijn, Lorenzo stond ons te woord en laat in zijn kaarten kijken voor het aankomende rallyseizoen.

"We zijn flink aan het sleutelen aan de wagen en een aantal onderdelen hebben we reeds vervangen of zelfs vernieuwd. Er werd onder andere een nieuw remsysteem geinstalleerd, daar ik vorig seizoen weinig vertrouwen had in het oude remsysteem werd deze volledig vernieuwd. Het differentieel werd aangepast en krijgt de motor een volledige revisie. We hebben ook een extra jaartje ervaring erbij en ik steek het niet onder stoelen of banken, maar ik zou graag gaan voor een top 3 plaats in de M-cup. Dit jaar was ik er heel dicht bij en met de verbeteringen aan de wagen moet het ons toelaten om beter te doen."

Programma 2020

  • Haspengouw rally (M-cup)
  • Tac Rally (M-cup)
  • Sezoensrally (M-cup)
  • Orc Rally
  • Ypres Rally
  • Rallye Letzebeurg (M-cup)
  • ConXion Omloop van Vlaanderen (M-cup)
  • East Belgian Rally (M-cup)

"Via deze weg wil dan ook iedereen uitnodigen voor ons jaarlijks eetfestijn die doorgaat op zondag 16 februari. Meat & Eat 4 So Loco begint om 11u30 en gaat door in Campus de Reynaert - Salto Humano, Stationstraat 67 8700 Tielt.

Frietopia zorgt voor verse huisgemaakte burgers met frietjes, voor de kinderen zijn er frikandellen voorzien. Om de mensen te vermaken worden er ook volksspelen voorzien en krijgen alle aanwezigen de nieuwe livery te zien van onze Bmw. Op de koop toe is er nog een co.drive zitje te winnen voor de shakedown van de Tac Rally. Genoeg redenen dus om naar ons evenement te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de E36 shop, Friethuisje te Roeselare, bij mijn co.piloot Jean-Marie De Bels, Sam's garage via Hannelore 0477 25 44 71 en natuurlijk kan je ook bij mij terecht op het nummer 0499 11 11 04." 

Volg So Loco Rallyteam via facebook en ook op onze Rallylovers kalender vinden we Lorenzo Vandenheede terug met zijn Bmw E36 in de maand februari.

 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen