× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

27-12-2019

Rallylovers spektakelprijs Short Rally van Moorslede, ook prijs voor toeschouwers en baanposten...

Rallylovers spektakelprijs Short Rally van Moorslede, ook prijs voor toeschouwers en baanposten...

Op zondag 22 maart is er de Short Rally van Moorslede en samen met een extra klassementsproef komt er ook een nieuwe sponsor voor de spektakelprijs.

"Tot vorig jaar was ASB banden de sponsor van de spektakelprijs, maar nadat Rino Beernaert zijn zaak verkocht moesten we op zoek naar een nieuwe partner," aldus Marc Maesen van Autoclub Dadizele. "David had me in het verleden al laten weten dat hij wel interesse had om de spektakelprijs over te nemen. Alles was heel snel geregeld en zo krijgen we dus de Rallylovers Spektakelprijs tijdens de eerste Short Rally van Moorslede."

Aan het concept van de spektakelprijs zal weinig of niets veranderen: de pers, toeschouwers en baanposten kiezen de spectaculairste piloot. De hoofdprijs is nu een foto op alu van 120x180cm ter waarde van €150,00, maar nieuw is ook dat onder de toeschouwers en de baanposten die mee stemmen voor de spektakelprijs een foto op alu (60x40 cm) zal worden verloot... Langs deze weg wil rallylovers ook de baanposten bedanken voor hun inzet en de bezoekers van de site ook laten kans maken op een mooie prijs!

Vorig jaar won Asley Vercruysse de spektakelprijs tijdens de Rallysprint van Moorslede. Heel binnenkort zal het reglement en de affiche worden bekend gemaakt voor de eerste Short Rally van Moorslede. 

 

ALV saneren van tanks
c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen