× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

23-12-2019

Terugblik op het seizoen en vooruitblik op 2020 met Danny Kerckhof.

Terugblik op het seizoen en vooruitblik op 2020 met Danny Kerckhof.
Terugblik op het seizoen en vooruitblik op 2020 met Danny Kerckhof.

Het jaar loopt op zijn einde en we blikken nog eens terug op het afgelopen rallyseizoen met Danny Kerckhof. "Het was een jaar dat we afsluiten met gemengde gevoelens," aldus de zaakvoerder van Euroshop. 

Net zoals vorig jaar reed je dit jaar de Rally van Antibes, maar een herhaling van de derde plaats van 2018 zat er dit jaar niet in?
"Dit jaar hadden we inderdaad minder succes in Antibes. De eerste dag begaf een flens van de versnellingsbak, de tweede dag na enkele super kp’s kwam een greppel onze kant op met een opgave tot gevolg. Ondertussen wisten we dat we met enorm veel onderstuur te maken hadden. Onze tweede wedstrijd was Wervik, nog altijd wetende dat de wegligging niet optimaal was reden we met angst een zeer voorzichtige wedstrijd met een 5de plaats algemeen."

Een mooi resultaat waarmee je aan de start kwaml in Ieper. 
"Maar Ieper was onder een loden zon zowel voor het materiaal als voor onszelf een ware uitputtingsslag. De problemen met de wegligging waren opgelost en de wagen deed het goed tot een coupure de pret kwam bederven. Terug een opgave was het gevolg..."

Maar in de volgende Belgische wedstrijd ging het je beter af. 
"Roeselare is onze thuiswedstrijd en daar was de BMW echt goed. We waren opgewekt dat we terug met een betrouwbare wagen aan de start konden komen. We konden zelfs meestrijden met de toppers. Ook de tweede dag ons super geamuseerd en de wisselende weersomstandigheden hadden daar zeker mee te maken. Een 3de plaats algemeen bracht het goed gevoel die we tot zover dit jaar, op sportief vlak, nog niet echt gevoeld hadden.
Ondertussen werd de M3 verkocht, maar doordat we toch ingeschreven waren voor de Rallye du Valais was de keuze snel gemaakt om met de goede oude E21 deel te nemen. In de vierde kp konden we in de regen en in helse afdaling een scratch neerzetten, een geweldig gevoel. En wedstrijd waarin alles verliep zoals het hoort, het liep op wieltjes. Het werd bekroont met een 4de plaats algemeen en een 1ste plaats bij de classic’s.  Een super ervaring, in een super decor, en met een zeer betrouwbare auto hebben zowel ikzelf, mijn co piloot Kristof, meccano’s Jurgen en Stefaan, onze morele coach Peter, mijn vrouw en hun vrouwen ons super geamuseerd in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Wat een feest!!!
"

De BMW E30 werd verkocht, wat zijn de plannen dan voor 2020?
"De E30 is inderdaad verkocht, maar in de plaats zal er tegen volgend seizoen een gloednieuwe BMW E30 M3 worden gebouwd. De bedoeling is om weer enkele buitenlandse wedstrijden te rijden. Van deze buitenlandse wedstrijden maken we met familie en vrienden een beetje vakantie. Precies daarom rij ik ook liever wat minder wedstrijden, maar verkiezen we de buitenlandse avonturen. Het is de bedoeling dat we in 2020 de Rally van San Remo en opnieuw de Rallye du Valais rijden. Daarnaast komen we ook aan de start van de Haspengouw Rally, de Ypres Historic Rally en de ConXion Omloop van Vlaanderen. Ik kijk er nu al naar uit om de eerste meters te rijden met de nieuwe E30."

Het Europshop-team staat ook op de maand december van de Rallylovers Historic kalender.

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen