× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

12-12-2019

2020 - Peter Demeyere grijpt terug naar Opel Manta A

2020 - Peter Demeyere grijpt terug naar Opel Manta A

Onlangs liet Tuur Vanden Abeele weten dat hij en copiloot Stijn Stragier de BMW E21 hebben overgekocht van Peter Demeyere. Wij gingen eens polsen bij Peter Demeyere, alias De Deukdokter, wat zijn plannen zijn voor 2020. 

"Ik liep al langer mùet het idee om de BMW van de hand te doen... Het is een fantastische auto, maar overpowered voor mij. Heel veel respect voor Alain Vermeulen of Andy Lefevere die wel dit vermogen kunnen en durven aan te spreken, maar voor mij was de BMW te snel. Ik ga volgend jaar opnieuw met mijn Opel Manta A rijden. Ik laat een nieuwe motor bouwen en we gaan ons opnieuw met de Opel amuseren."

Peter Demeyere reed van 2011 tot midden 2015 met de Opel Manta A, met deze wagen behaalde hij enkele heel mooie resultaten. "En vooral had ik samen met Claude Debue heel veel plezier... We namen quasi geen enkele bocht recht. Ik heb dit wat gemist met de BMW... Met de Manta ga ik terug 100% voor het amusement rijden. Stilletjes droom ik ervan om eens een volledig VAS kampioenschap te rijden, maar ik weet niet of dit reeds in 2020 zal zijn...

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen