× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

22-11-2019

Preview - Rally van Kortrijk - Koen Lauwaert

Preview - Rally van Kortrijk - Koen Lauwaert

Komend weekend staat LC Racing aan de start van de Rally van Kortrijk. Koen Lauwaert start er met co-piloot Nico Willems met 1 missie zijnde om te trachten VAS-kampioen te worden in klasse 3.

"Kurt Boone staat momenteel nog eerste met 1 punt voorsprong. Maar hij heeft al 7 resultaten ingebracht terwijl wij nog ons 7e resultaat moeten inbrengen. Wij hebben dus in theorie de beste papieren. Zelfs al wint Kurt Boone de rally algemeen, wat ons sterk zou verbazen gezien het zeer sterke deelnemersveld, dan nog volstaat een plaats in de top 5 in klasse 3G voor ons. Maar dan moeten we wel aankomen uiteraard... De rally is gekend om zijn vettig en tricky parcours en in Limburg hebben we maar ternauwernood de meet gehaald door een cardanbreuk, dus hopelijk zit Dame Fortuna mee in de Clio R3 dit weekend!" aldus Koen.

Voor de start van de rally is Koen wel al zeker kampioen in klasse 3G, doordat zijn naaste concurrenten de verplaatsing niet maakten naar Zuid-Limburg en dus niet weerhouden worden in het klassement. De titel in klasse 3 algemeen zou echter nog de kers op de taart zijn. Fingers crossed dus! 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen