× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

19-11-2019

Steve Becaert met kampioenen Skoda Fabia R5 EVO in Rally van Kortrijk

Steve Becaert met kampioenen Skoda Fabia R5 EVO in Rally van Kortrijk

Alhoewel het voor Steve Bécaert de bedoeling was om in Kortrijk het seizoen af te sluiten aan het stuur van de Ford Fiesta R5 MKII is in extremis beslist om met de Skoda Fabia R5 EVO aan de start te komen.

"Het is nu 2 jaar geleden dat ik met de Skoda reed en ik wou nog eens het verschil voelen tussen de Fiesta en de Skoda, vandaar de keuze," aldus Steve die zo in Kortrijk het stuur neemt van de ex-Bédoret Skoda Fabia R5 EVO. "Bij SXM is men nog druk bezig aan de wagen, want na de Condroz was er toch heel wat schade..."

"Ons seizoen is bijzonder geslaagd! Geen enkele opgave, 2 overwinningen en 8 podium plaatsen, beter kan niet zeker? Kortrijk is ook een wedstrijd die we zonder al te hoge verwachtingen starten. We gaan genieten van de laatste wedstrijd van het seizoen, ik wil mezelf geen enkele druk opleggen. We gaan natuurlijk ons tempo rijden, ik ben heel tevreden als we een top 10 rijden."

Wordt er al gekeken naar 2020? Is de Skoda een mogelijke optie? "Ja natuurlijk, maar de Fiesta ook en ik blijf erbij, een R5 is eigenlijk te duur voor ons. Ik wil in 2020 zeker Ieper en de Condroz rijden, wel dan is mijn budget al op als ik een R5 ga huren. In de Condroz kan ik met de EVO rijden voor een top 20, met een R5 zal ik moeten hard rijden voor een top 15... We moeten de keuze maken, of veel rijden met de Lancer of weinig met een R5. We zien wel, eerst gaan we genieten van de Skoda Fabia tijdens de Rally van Kortrijk."

 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen