× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

17-11-2019

Preview - Rally van Kortrijk - Philippe Vallaeys

Preview - Rally van Kortrijk - Philippe Vallaeys

"Na een zeer succesvol rallyseizoen 2018, hebben we besloten om mens en mechaniek wat rust te gunnen en een sabbatjaar in te lassen waarin we alles op rijtje hebben gezet. Echter konden we voor de 6 uren van Kortrijk, onze thuisrally waar ons rallyavontuur 7 jaar geleden begon, geen verstek laten gaan.

De 27e editie van de 6 Uren van Kortrijk was alweer volgeboekt na amper één dag. Andermaal was het een stormloop aan inschrijvingen, een mooi bewijs dat de Kortrijkse rally niet aan populariteit moet inleveren, wel in tegendeel.

We zijn bijzonder verheugd dat we de 7de deelname op rij kunnen aankondigen. Bij onze vorige deelnames hebben we de eindmeet gehaald en oor onze 7de deelname gaan we niet voor minder. Duidelijk zijn we niet het enigste rallyteam die onze thuisrally hoog aanprijst. Het deelnemersveld kleurt dan ook veelzijdig met deelnemers uit alle hoeken van het land, met een aantal grote kleppers en zelf een hele delegatie van uit Engeland op de affiche. Onze beproefde Golf Gti zal voor de laatste keer te bewonderen zijn op de Kortrijkse KP’s en ter hoogte van het Conservatoriumplein in de servicezone alvorens hij een grondige totaalrestauratie zal ondergaan. Niet getreurd want volgend rallyseizoen starten we met nieuw materiaal. Meer info daarover volgt nog!

Op 21 november 2019 nodigen we je uit vanaf 18u30 in horecazaak Split in de Kapucijnenstraat te Kortrijk vanaf 18u30. Geniet tijdens dit evenement van de voorstelling van diverse rallywagens naar aanleiding van de rally "6 uren van Kortrijk" (Freddy Loix, Jochen Claerhout, Paul en Mathieu Lietaer, Mike Callens, Peter Demeyere en nog vele andere). Wij zijn ook van de partij zijn, zorg dat je dit uniek event niet mist.

DATUM: Donderdag 21 november vanaf 18u30 ▪ PLACE TO BE: SPLIT - Kapucijnenstraat 27 te Kortrijk." Philippe Vallaeys

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen