× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

16-11-2019

Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020

Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020
Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020 Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020 Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020 Persvoorstelling Claude Debue - nieuwe Opel Ascona A in 2020

Voor Claude Debue en zijn DCC team is het seizoen 2019 bijna afgelopen, net voor zijn thuiswedstrijd in Kortrijk werden we uitgenodigd om te praten over de plannen voor 2020.

"We gaan het in 2020 alvast iets rustiger aan doen," opent Claude. "Dit jaar hebben we de Opel Ascona B gekocht en verder op punt gezet, maar ik ben ook nog bezig met de opbouw van een Opel Ascona A die ik graag midden volgend jaar zou willen laten debuteren. De mechaniek van de Ascona B staat nu volledig op punt en die gaan we dan overbouwen naar de nieuwe wagen."

Welke wedstrijden staan al zeker op het programma voor 2020? 
"Wel omdat we minder gaan rijden wil ik wel de mooiste wedstrijden eruit kiezen. Zo ga ik zeker naar Bastogne en de Sezoens, waarschijnlijk zal daartussen ook nog de TAC worden gereden. Ik ga ook verder met 2 vaste copiloten, Pedro Wydoodt en Cedric Lamerand."

Maar nu nog Kortrijk om het seizoen af te sluiten?
"Kortrijk is een thuiswedstrijd en daar komen ook steeds veel vrienden en sponsors langs, dus we kunnen niet ontbreken hé!"

We zien hier ook een heel team enthousiaste medewerkers, het DCC team. Voor wat staat DCC?
"DCC staat voor Debue Claude en Company (lacht), nee zonder deze mensen zou het niet lukken. Ik wil dan ook zeker iedereen, en zeker Danny en Christa bedanken voor de steun. En natuurlijk ook onze sponsors!"

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen