× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

14-11-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Mathieu Lietaer

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Mathieu Lietaer

Voorlaatste wedstrijd van een prachtig rally seizoen voor Mathieu.

In functie van het VAS Historic kampioenschap Divisie 4 en klasse H3 stonden Mathieu en Ann-Sofie voor de eerste maal in hun carrière aan de start van deze rappe, gladde maar toch mooie rally.
"De weergoden waren ons goed gezind al werden we toch verrast (hoewel het relatef droog lag) hoe bepaalde situatie's verraderlijk glad lagen. Hierdoor misten we een tweetal keer de remzone en gingen rechtdoor, zonder erg. Na de eerste ronde stonden we mooi 4e divisie 4 ,2e H3 en 7e Historic. Alles verliep naar wens en met dit resultaat op het einde van de wedstrijd zouden we de VAS Historic Titel kunnen verzilveren. bij het ingaan van de laatste ronde konden schoven we zelfs een plaats op in Div.4 en H3 door het uitvallen van Bram Fonteyne en Michael America." aldus Mathieu.

Mathieu en Ann-Sofie eindigden 3e Divisie 4, 1e klasse H3 en 32e algemeen. Deze wedstrijd was tevens ook Mathieu zijn 50e wedstrijd in zijn rally carrière.

Het is de eerste maal dat we vol voor het VAS kampioenschap gingen en deze titel is een mooie bekroning van al ons werk dit jaar. Zo kunnen we ook zonder stress in de 6 Uren van Kortrijk starten. Het belooft een mooi deelnemers veld te worden en we proberen in onze thuis rally ook een mooi resultaat neer te zetten. We maakten heel wat progressie dit jaar en mogen nu al heel tevreden terug blikken.

Met dank aan Ann-Sofie ,die ziek was, om de nota's toch vlot aan te brengen. Het ganse VADA racing team voor de goeie service leutte en steun. De trouwe supporters die de verre verplaatsing maakten om ons te steunen.
Onze sponsors.

See you in Kortrijk!
#Zaniboo
#ELIETtuinmachines
#KantoorDelaere
#D&Fengineering
#SplitTapasBar
#IMMOtion
#Ride4TIMO  

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen