× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

11-11-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Kurt Braeckevelt

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Kurt Braeckevelt

Tijdens de Hemicuda rally werd nog geopteerd om de 1M even te laten rusten en zagen we Kurt Braeckevelt aan het werk in de Bmw E36 M3. Voor de Rally van Zuid-Limburg kroop Kurt toch terug achter het stuur van de vertrouwde 1M en eindigde net buiten de top 10.

"We wilden graag nog eens de 1M testen en proberen een beter gevoel in de wagen te creëren. Nadat we enkele tips hadden gekregen van onder andere Andy Lefevere bleek dat we een veel beter gevoel hadden in de wagen tijdens de eerste proef. Maar een beetje te veel enthousiasme zorgde voor een foutje, gingen we rechtdoor en sloeg de motor af op de koop toe. De motor wilde niet meteen starten en verloren we meteen de aansluiting met de snelle streekpiloot Patrick Diels. We hebben dan heel wat knopjes verdraaid aan onze vering om een nog beter gevoel te vinden in de wagen en dat is eigenlijk wel gelukt. 

Dat we Patrick Diels niet gingen kunnen volgen was een beetje te verwachten, daar hij in zijn achtertuin reed, maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden over onze 11de plaats en 2de achterwiel aangedreven wagen. 

Via deze weg wil ik al mijn mensen bedanken die het gehele seizoen klaar stonden tijdens het rallyseizoen alsook Team Diels voor de warme ontvangst in Limburg." Aldus Kurt 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen