× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

29-10-2019

Robin Maes in Kortrijk als copiloot van Vincent Verschueren en in 2020 comeback met een gele...

Robin Maes in Kortrijk als copiloot van Vincent Verschueren en in 2020 comeback met een gele...

Het is al van de Haspengouw Rally geleden dat we Robin Maes nog in een rallywagen zagen. In de komende Rally van Kortrijk zal Robin opnieuw Vincent Verschueren navigeren in de Skoda Fabia R5, maar de zaakvoerder van MR Group heeft ook weer plannen om zelf achter het stuur te kruipen in 2020.

"Vorig jaar heb ik een heel tof seizoen gereden met de Skoda Fabia R5, maar ik maakte te weinig kilometers om snel te zijn. Bovendien ben ik ook een piloot die gewoon is om met achtertrekkers te rijden, als de achterkant uitbreekt heb ik geen schrik, maar eens de voorwielen begonnen te schuiven was het voor mij moeilijk," aldus Robin.

De gele "kameel" staat veilig in de nieuwe burelen van MR Group, en zou snel weer kunnen worden ingezet. Al is Robin nog niet zeker of de gele M3 waarmee hij historic kampioen werd in 2017 nog ooit te zien zal zijn in een wedstrijd.
"Dit is een originele Prodrive fabriekswagen met een kas uit 1987. Het is niet echt verantwoord om hiermee nog te gaan koersen, het is meer een collector's item. De M3's van Mats van den Brand zijn ongetwijfeld sneller en vooral een stuk goedkoper. Ik denk er eerder aan om volgend jaar eens een Porsche GT3 te huren en als dit me bevalt zelf een gloed nieuwe 911 GT3 te bouwen. In de Belcar is er een nieuwe versie van de 911 en deze rijden nog niet in de rally, dat lijkt me wel wat... Stel je voor zo'n Porsche met een immense vleugel in het fluo geel..."

Maar eerst zien we Robin in het corijderszitje van Vincent Verschueren tijdens de Rally van Kortrijk. "Om de rally van Kortrijk te winnen heb je een R5 nodig en daar we met MR Solar Vincent steunen was de keuze snel gemaakt. Waarschijnlijk zal het voor Vincent ook de laatste wedstrijd worden met de Skoda, maar ik ben er zeker van dat hij in staat is om voor de vijfde keer Kortrijk te winnen," besluit Robin.

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen