× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

27-10-2019

Preview - ERC Hongarije / Rally van Kortrijk / Ypres Historic - Copiloot Ward Hanssens

Preview - ERC Hongarije / Rally van Kortrijk / Ypres Historic - Copiloot Ward Hanssens

Voorbeschouwing Ward Hanssens - “drukke (Peugeot) november” 

November 2019 wordt een drukke rallymaand voor Ward Hanssens. Einde november staat er de Ypres Historic Regularity voor het eerst op zijn programma, aan de zijde van Frank Derycke. De deelname is zeker, de keuze van de wagen moet echter nog bevestigd worden…

Voor de eerste wedstrijd in november trekt Ward samen met Joachim Waegemans en diens JWR team naar Hongarije. De slotmanche van het ERC biedt 220 km tegen de klok, op een Condroz-style parcours. Benieuwd hoe de Peugeot T16 deze snelheden zal verteren nu Joachim tweemaal ervaring kon opdoen aan het stuur van een potente Skoda R5.
Mijn seizoen 2019 startte aan de zijde van Joachim in Spa. Ik herinner me een amicale week binnen JWR waarbij een groep kameraden een mooie 5e plaats algemeen realiseerde. Zonder mechanische zorgen. Ik hoop dat we opnieuw samen zo’n positieve ervaring kunnen beleven.

Eens terug uit het buitenland wacht de rally van Kortrijk. Daar gaat de ontwikkeling van debutant Jonas Dewilde verder, ditmaal en voor het eerst aan het stuur van de Peugeot 208 R2 van Pevatec. Een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van deze jonge Stadenaar. Kilometers afwerken, wennen aan mechaniek, baanligging en het sequentieel schakelen zijn belangrijke uitdagingen, zonder het ervaren van rallyplezier uit het oog te verliezen. 

Ward hoopt dankzij Joachim en JWR in Hongarije in de juiste focus en het juiste ritme te zitten om nadien Jonas perfect door de West-Vlaamse velden te kunnen loodsen. 

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen