× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

25-10-2019

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - D&D rally team

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - D&D rally team

D&D rally team (Decaestecker Koen en Derycke Nico)

Koen: "Als beginnend rallyteam onder vrienden, zonder enige ervaring als co - en piloot gingen we zondag voor onze allereerste rally van start op een nogal glad parcour van de Hemicuda rally. De verwachtingen waren vooral schadeloos uitrijden, aftasten, wat zoekend, ervaring opdoen en ons vooral amuseren. 

Door de sortie van Lietaer op KP 1, werd deze afgelast.Op KP 2 werd halfweg al duidelijk dat iets niet ok was, een slippende koppeling lag aan de basis van het niet vlot meer door komen op KP 2 en KP 3. Op de service is een nieuwe koppeling steken geen optie. Daarom werd er een scheut cola op de koppeling gegoten en de achterste banden harder gezet om zo de wielen makkelijker te laten doorslippen ipv de koppeling.

We verbeterden daarna op alle overige KP's onze tijden, maar op KP 5 zijn we even rond gegaan. Algemeen behaalden we de 87ste plaats. We hebben ons geamuseerd, het service team had er zin in en de supporters waren op post. We zijn RST rallyteam dankbaar voor de hulp en fijne samenwerking. 

Bedankt aan de sponsors om ons te helpen deze droom te vervullen. We beslissen om de rally in Kortrijk niet te rijden. We zorgen ervoor dat de wagen piekfijn is bijgesteld om het nieuwe seizoen vanaf maart 2020 te starten."

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen