× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

24-10-2019

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Harold Herreman

Wedstrijdverslag -  Hemicuda Rally - Harold Herreman

De Hemicuda rally te Koekelare was onze derde rally van het seizoen na TBR (Roeselare) en AAROVA (Oudenaarde). In deze 2 rally’s was het moeilijk de wagen op de baan te houden door te weinig veerweg. Hugues zette dit seizoen zijn eerste stappen in het rally gebeuren en zo hebben we de TBR en AAROVA kunnen gebruiken om op elkaar af te stellen.

Na Oudenaarde besloten we de wagen naar garage XLT te brengen. Zij hebben de wagen in orde gezet voor de Hemicuda, het gevoel met de wagen was in Koekelare al stukken beter dan voorgaande rally’s. Er zijn nog kleine punten te verbeteren maar heb er het volle vertrouwen in dat XLT de wagen nog beter kan krijgen en zo het gevoel met de wagen nog beter te maken.

In de Hemicuda starten we rustig om af te tasten wat de wagen ging doen na de veranderingen. Na de eerste KP had ik er meteen een goed gevoel over, maar wouden niet overmoedig worden dus besloten Hugues en mezelf om geleidelijk aan op te bouwen. Na de eerste boucle had ik het gevoel dat de wagen iets te veel zweefde op de binnenbanen dus tijdens de service stelde Xavier Lannoo deze nog wat bij.
De tweede en derde boucle verbeterden we al onze KP tijden. We hebben met een zeer goed gevoel de Hemicuda afgesloten met dank aan XLT.

De laatste rally van het seizoen wordt de 6 uren van Kortrijk, waar ik het seizoen hoop af te sluiten met een goed eerste seizoen, waar we vooral ervaring wouden opdoen. Daar zal Hugues niet als bijrijder mee gaan maar Kristof De Meulemeester. Het wordt ook zijn eerste rally. De 6 uren van Kortrijk wordt onze thuis rally met dat ikzelf langs KP Aalbeke woon en Kristof langs KP Bellegem.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen