× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

22-10-2019

6 finalisten voor RACB National team zijn bekend

6 finalisten voor RACB National team zijn bekend

De RACB is op zoek naar een nieuwe piloot voor het RACB national team. Na de verschillende proeven zijn de 5 finalisten geselecteerd: Matis Kremer, Charles Munster, Nicola Peiffer, Tom Renso en Benoit Verlinde. Door zijn junior titel is ook Grégoire Munster rechtstreeks geplaatst voor de finale.

Eind november is er de laatste proef, een praktische proef met een crosskart en een rallywagen, dit in aanwezigheid van Thierry Neuville. 

De eerste proef bestond uit een proef op een simulator, daaruit werden de 50 beste deelnemers geselcteerd. Daarna werden deze 50 deelnemers uitgenodigd voor een praktische proef, maar de precieze uitslagen van deze proef werden niet openbaar gemaakt.

Opvallend is dat er Tom Renso en Nicola Peiffer de finale halen en, volgens EWRC, nog nooit hebben deelgenomen aan een rallywedstrijd. Matis Kremer is bezig aan zijn derde ASAF seizoen met een Toyota Yaris, Benoit Verlinde rijdt zijn vierde seizoen en deed al heel wat ervaring op in het buitenland. Charles Munster is bezig aan zijn eerste seizoen en reed onder meer de Duitse ADAC Adam Cup. Grégoire Munster voorstellen hoeft niet meer, de oudste zoon van Bernard Munster heeft meest ervaring en is de favoriet.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen