× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be

15-10-2019

Preview - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Preview - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

De Danneels BMW 1 van Cris Algoedt is volledig hersteld na de motorbreuk in de Rally van Staden. De piloot uit Zwevezele brandt van verlangen om komende zondag terug achter het stuur te kruipen van de beamer.

"Het team van KB heeft een nieuwe gelijkaardige motor gemonteerd in de BMW, alles lijkt goed op schema te lopen al ben ik heel benieuwd om de eerste meters te rijden met de nieuwe krachtbron. Het was vreemd om aan de kant te staan tijdens de Omloop van Vlaanderen, maar ik ben bijzonder blij dat we er hier weer bij zijn," aldus Cris. "Vorig jaar eindigde de Hemicuda in een diepe gracht terwijl we aan het strijden waren voor de derde plaats... Met het deelnemersveld van dit jaar hoop ik op een top 10 plaats en vooral dat we de wagen heelhuids aan de eindmeet kunnen brengen."

Tijdens de Hemicuda zal Cris team vormen met Pieter Wyffels, die 10 jaar geleden ook al enkele wedstrijd navigeerde. "Op service staan we samen met Lieven Vynckier die opnieuw op stap gaat met de Belgian Limoncello Mini en Olivier Vanlerberghe die zijn debuut maakt met een BMW. Net zoals mijn copiloot Pieter zijn dit allemaal goede vrienden, dus het zal wel een leuke wedstrijd worden."

Cris en Pieter kregen startnummer 20 op de Danneels BMW.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen