× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

14-10-2019

Condroz Rally - Florian Juspin kiest voor originaliteit in de Dacia Sandero R4

Condroz Rally - Florian Juspin kiest voor originaliteit in de Dacia Sandero R4
Condroz Rally - Florian Juspin kiest voor originaliteit in de Dacia Sandero R4

Zoals traditie het wil zal de finale van het BRC, de Condroz Rally, een heel aantrekkelijk deelnemers veld presenteren. Met natuurlijk de strijd tussen de talloze R5-auto's ... maar niet alleen dit is er te beleven in Hoei! Florian Jupsin zal in zijn vijfde deelname de kaart van de originaliteit trekken met een ... Dacia! Een Sandero R4-versie, gebaseerd op de kit ontwikkeld door Oreca en gebouwd door de Spaanse ASM Motorsport. Een auto zeker niet onopgemerkt zal blijven.

"Ik kwam in contact met het Spaanse team ASM Motorsport, aan wie we deze Dacia Sandero R4 huren. Een auto gebaseerd op de door Oreca ontwikkelde kit, met een 1600cc turbomotor van 263 pk, vierwielaandrijving, een sequentiële vijfversnellingsbak, alles voor een gewicht van 1230 kilo. Wat betreft de look, het is eerlijk gezegd leuk. Succes verzekerd voor het debuurt in België van deze auto ...," zegt Florian Jupsin.

"Na vier deelnames met een Clio RS R3T, met mijn partner de EMOCAR Group, zochten we naar een oplossing voor maximale zichtbaarheid Na het besturen van de Renault Clio vierwielaandrijving type N5, ook gebouwd in Spanje, tijdens de Spa Rally, weet ik min of meer wat ik kan verwachten," vervolgt Florian. "Ik denk dat op een parcours zo moeilijk als de Condroz, een resultaat tussen de top 15 en top 20 haalbaar is. Door mijn professionele activiteiten kan ik helaas niet deelnemen aan een testsessie vóór het evenement ... "

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen