× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

12-10-2019

Preview - Hemicuda Rally - Stefaan Prinzie

Preview - Hemicuda Rally - Stefaan Prinzie

Enkele weken geleden reed Stefaan Prinzie de Rallye de Charlemagne met een BMW E30 M3 van Mats van den Brand. Hij werd knap tweede en doet nu voor de Hemicuda Rally opnieuw een beroep op een M3 van de Nederlander. 

"De motorbouwers hebben het blijkbaar allemaal heel druk," lacht Stefaan. "We willen de Ascona graag snel weer in topvorm, maar ondertussen amuseren we ons met deze M3.  De groep A BMW M3 is een fantastische wagen, het is zoals de Ascona zalig zo’n beest te besturen bovendien brengt deze M3 een massa publiciteit en interesse op voor stesha.be."

In de Hemicda krijgt Stefaan stevige concurrentie in het historic gedeelte, maar hij wil in Koekelare vooral zonder brokken de eindmeet halen. "Ik ga me niet meten met de nieuwe generatie, toch niet in Koekelare... Ik wil me wel eens meten met de jonge gasten over de landsgrenzen." aldus Stefaan die in het verleden mooie resultaten neerzette in het Frans onverhard kampioenschap.
"Daar bestaat de verkenning uit 1 passage... Ik nodig iedereen uit om eens te gaan rijden in Frankrijk. Ik wil me vooral amuseren in de M3 in Koekelare."

Na de Hemicuda zit het seizoen erop voor Stefaan Prinzie. "Ik kan in princiepe nog VAS kampioen worden als ik 1 wedstrijd buiten West Vlaanderen ga rijden. Door onze 4 overwinningen op rij was het al bijna binnen maar ik heb geen resultaten buiten de provincie. Nu de Ascona in het UZ verblijft lukt dit niet meer en ik ga geen dure wagen huren om nog kampioen te worden. De volgers weten wat we kunnen en wat we waard zijn...

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen