× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

03-10-2019

Steve Bécaert sluit seizoen af met 3 wedstrijden in Ford Fiesta R5 MKII

Steve Bécaert sluit seizoen af met 3 wedstrijden in Ford Fiesta R5 MKII
Steve Bécaert sluit seizoen af met 3 wedstrijden in Ford Fiesta R5 MKII Steve Bécaert sluit seizoen af met 3 wedstrijden in Ford Fiesta R5 MKII Steve Bécaert sluit seizoen af met 3 wedstrijden in Ford Fiesta R5 MKII

Na de overwinning in Solre-Saint Gery heeft Steve Bécaert omwille van privé redenen enkele rally’s aan zich laten voorbij gaan. Hierdoor verkleinden de kansen op een 3de VAS titel en besloot Steve om het EVO-verhaal voor dit jaar af te sluiten...

"Na enkele maanden rust kriebelde het weer om toch opnieuw achter het stuur te kruipen. Met grote dank aan een aantal van onze sponsors kunnen we nog eens “zot doen” en  2019 afsluiten met nog 3 koersen in een R5.  Uit ervaring weten we dat koersgevoel en plezier een stuk hoger ligt in een R5 dan in een Lancer. Al enige tijd wou ik eens de Ford Fiesta R5 uitproberen en gezien de Fiesta R5 MKII van J-Motorsport in deze koersen beschikbaar was hebben we geen moment getwijfeld..." aldus de transporteur uit Poperinge.

Dit weekend komt Steve samen met zijn vriendin Hanne Van de Walle aan de start van de Shortrally van Sombreffe (Mémorial JJ Gadisseur). Daarna zal er samen met Jochen deelgenomen worden aan de Hemicuda Rally in Koekelare en in de Rally van Kortrijk.

"Natuurlijk is dit allemaal onder voorbehoud van sorties," lacht Steve. "We hebben geen ambities naar resultaten toe. We hebben ons reeds vele malen kunnen bewijzen met de Mitsubioshi Lancer EVO X en hopen wel opnieuw enkele snelle tijden te kunnen neerzetten met de Fiesta. Dit is zeker niet evident, kenners weten dat er namelijk veel kilometers moeten gekoerst worden om een R5 goed onder de knie te krijgen. Genieten van de koers staat dus voorop!"

De Ford Fiesta R5 kan ingezet worden door de steun van
Freho
De Flo Chapewerken
Can Am LM Motors
Texaco Vandromme Vlamertinge

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen