× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

02-10-2019

Wedstrijdverslag - East Belgian Rally - Lorenzo Vandenheede

Wedstrijdverslag - East Belgian Rally - Lorenzo Vandenheede

Voor de start van de East Belgian Rally wisten we wat er ons te doen stond in en rondom Sankt-Vith. We moesten voor Lommers en Ceuppens eindigen om onze 3de plaats in de Racb M-cup te behouden. 

Tijdens de verkenningen op donderdag hadden we een goed gevoel maar éénmaal we aan de start stonden van de eerste proeven herkenden we de proeven nog amper. De wegen lagen er super glad bij dat het niet meer normaal was. Al snel werd duidelijk dat we een tandje moesten bijsteken om de rest te kunnen volgen ook. Ceuppens, één van onze concurrenten voor het kampioenschap moest de wedstrijd vroegtijdig verlaten en moesten we het nog opnemen tegen Philip Lommers. 

Voor de eerste maal in mijn carrière besloot ik al na de eerste ronde om nieuwe achterbanden te leggen. Dat bleef niet zonder gevolg, we namen onmiddelijk 23 seconden terug op Lommers maar op de 6de proef liep het fout voor ons. 

In een R20 reden we een tallu op en enkele bochten later brak een remleiding van de wagen af. Gelukkig konden we de schade beperken en gingen we niet van de baan, enkele paaltjes hielden ons op de weg, de proef werd afgewerkt zonder remmen. 

Tijdens onze servicebeurt hebben we er alles aan gedaan om een nieuwe remleiding te monteren binnen de tijd maar dat lukte ons net niet, we waren 6 minuutjes te laat met het herstellen van de wagen. Onze kans om Lommers alsnog bij te benen was verloren maar we eindigen toch knap als 4de in de m-cup en komen we amper 1 puntje te kort om een podiumplaats te bemachtigen in het eindklassement. We worden 4de algemeen in de M-cup en ben daar héél tevreden over.

Volgend jaar wil ik opnieuw meestrijden voor een podiumplaats en gaat de Bmw verder evolueren tijdens de winterpauze. We rijden ook tegen mannen die al jaren meedraaien aan de top en wagens hebben die al jaren mee geëvolueerd zijn. 

Via deze weg wil ik al mijn vrienden, familie en sponsors bedanken voor de steun gedurende het hele seizoen en in het bijzonder mijn vrouw om mij altijd en overal te steunen in wat ik doe. Aldus Lorenzo

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen