× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

01-10-2019

Wedstrijdverslag - Hellendoorn Rally - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Hellendoorn  Rally - Melissa Debackere

Met 13 R5 wagens aan de start en 14 proeven in een zon overgoten weekend beloofde het een spannende strijd te worden in de Hellendoorn rally in Nederland. Na twee en een halve maand niet meer gereden te hebben werd het voor Melissa even op zoek gaan naar het juiste ritme.

De eerste kp viel al bij al mee maar vanaf de tweede kp had deze rally voor haar zijn naam niet gestolen (HEL), op die proef die deels (bijna alle proeven) overhard is spinde de auto. 'Met de motor die was stil gevallen motor bij het achteruit rijden verloren we 20 sec," vertelde Melissa.

"Onze referentie was Bob Dejongh waar we in de vorige rally (GTC) dezelfde tijden reden en zelfs meerdere malen sneller waren. Hij stond op  kop wij stonden 7de op 33 sec. We besloten aan te vallen maar op dit specifieke parkoer (zand) werd dit echt een hel en we spinden terug op dezelfde manier en verloren terug veel tijd. We gingen de nacht in op een zevende plaats algemeen".

Dat de Hollanders; de Belgen en de Fransen snel zijn elk in hun eigen land weten we ondertussen. Vandaar dat Melissa graag eens de uitdaging aangaat in een ander land en besloot ze de dag erop terug aan te vallen. Het lukte aardig en eerst stak ze Vankamperdijk (Polo R5) voorbij en bij het op jacht gaan op De Winkel (Polo R5) liep het  mis. "We zijn van de baan gegaan plankgas in 5de versnelling," vertelde Melissa ons. Met 2 minuten verlies heeft ze toch de finish bereikt en op een 7 de plaats algemeen gestrand.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen