× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

24-09-2019

Tim Van Parijs met nieuw aangeschafte Lancer EVO VI in East Belgian Rally

Tim Van Parijs met nieuw aangeschafte Lancer EVO VI in East Belgian Rally
Tim Van Parijs met nieuw aangeschafte Lancer EVO VI in East Belgian Rally Tim Van Parijs met nieuw aangeschafte Lancer EVO VI in East Belgian Rally

Tim Van Parijs en Piero Vandeputte staan in de East Belgian Rally ingeschreven met de Porsche 997 GT3, maar eerder onverwacht zien we Tim en Piero met een totaal andere wagen aan de start.

"We gingen in St Vith rijden met de Luxauto Porsche van Jochen, maar na de Aarova Short Rally is er te veel schade aan de wagen om te starten. Ik was echter al een tijdje bezig om zelf opnieuw een Mitsubishi Lancer te kopen, en nu hebben we de knoop doorgehakt en rijden we de East Belgian met een Mitsubishi Lancer EVO 6,5 Groep A," aldus Van Parijs.

Tim Van Parijs reed van 2002 tot 2005 met een Mitsubishi Lancer EVO 6 en werd in 2003 zelfs nationaal kampioen in het toenmalige divisie 2 kampioenschap.

"Wat ik nu moet verwachten weet ik niet, alles het regent kunnen we misschien in de buurt van de Porsches blijven, maar we zien wel. Het is de bedoeling om de wagen beter te leren kennen, ik wil in de toekomst nog af en toe eens een wedstrijd met deze wagen rijden. Ik heb heel goede herinneringen aan de EVO, het is een snelle en spectaculaire wagen."

De Lancer staat in een aantrekkelijke rood-witte retro livery, deze zal aangevuld worden met het logo van Luxauto voor de East Belgian Rally.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen