× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

19-09-2019

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Kim De Bon

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Kim De Bon

Afgelopen zondag nam het Twins Rallyteam deel aan de Aarova Short Rally en zoals gewoonlijk vonden we Kim De Bon achter het stuur van de Toyota Corolla. Alleen kon Kim deze keer niet rekenen op haar zus Kelly voor de nota's, Iris Vindevogel nam het van haar over. 

"De verkenningen verliepen goed totdat een boer de weg blokkeerde op kp Bruwaan, daardoor kon er maar 1 keer verkend worden. Voor mij is dat toch niet evident en vind ik verkenningen zeer belangrijk. 

Zondag waren we klaar om deel te nemen aan de Short Rally. Het vertrouwen tussen Iris en ik zat zeker goed maar er was zeker een portie gezonde stress aanwezig. De eerste kp werd wat aftastend gereden en was het uitkijken hoe de wegen erbij gingen liggen. Het was zeker geen pretje en ook op de 2de proef hield ik geen positief gevoel over aan de proef. De wegen lagen er zeer slecht bij en werden we een paar keer opgehouden door ongevallen. We besloten dan ook snel om niet voluit te gaan en de wagen heelhuids aan de finish te brengen.

We hebben in totaal maar 4 proeven gereden en 3 proeven werden alternatief gereden. Het was een moeilijke wedstrijd voor mezelf en had helemaal geen goed gevoel bij de staat van de slechte wegen. Maar er is zeker nog positief nieuws, ik heb er een fantastische vriendin en co.piloot aan deze wedstrijd overgehouden. Bedankt Iris om mij te navigeren, het werd uiteindelijk toch een leuke en aangename dag." Aldus Kim

"Het was inderdaad een fantastiche dag. Het was de eerste maal dat ik met een vrouwelijke pilote meeging en het super plezant. Zo heb ik ook een ander nota systeem leren kennen en was het meer dan geslaagde dag." Aldus Iris

Yprauto
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen