× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

18-09-2019

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Gilles Pyck

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Gilles Pyck

Ieder jaar rijd ik minimum 1 wedstrijd samen met mijn goede vriend Anton Tanghe en stonden we samen aan de start van de Rally van Staden. Aangezien we daar vroeg uit de wedstrijd vielen werd de Aarova Short Rally aan het programma toegevoegd. Vorig jaar konden we terugblikken op een goede rally en ook dit jaar draaide dit uit op een positief resultaat.

Een tof parcours en een toffe sfeer maar in het begin was het wat wennen voor mezelf. Vorige week stond ik nog aan de start in de ConXion Omloop van Vlaanderen met een Peugeot 208 R2, een voortrekker, en nu was het omschakelen naar een achtertrekker, de Renault Clio V6. De Clio is niet de gemakkelijkste wagen om mee te rijden maar wel een zeer aangename om te besturen.

We zijn relatief rustig gestart met het oog om geen fouten te maken in de beginfase. Op de eerste proef kregen we meteen een waarschuwing toen we Hermann in de gracht zagen liggen en naarmate de dag vorderde waren er meer en meer crashes. Dus uitrijden en ons amuseren was het voornaamste doel van deze wedstrijd. In het slot van de wedstrijd stonden we met een 4 tal wagens kort bijeen in het algemeen klassement en zijn we nog vol in de aanval getrokken om onze plaats te verdedigen. We slaagden in ons opzet en eindigen op een mooie 14de plaats in het algemeen klassement, iets waar we heel tevreden over waren. Voor onze Clio is dit zeker en vast het hoogst haalbare en kunnen we terugblikken op een geslaagde wedsdtrijd." Aldus Gilles 

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen