× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

13-09-2019

Preview - Aarova Shortrally - COMTEX Rallysport

Preview - Aarova Shortrally - COMTEX Rallysport

Na de zomerstop en na onze thuisrally de ‘Omloop van Vlaanderen’ nemen we terug de draad op met ons “Jong Rallytalent” Jo Muylle, die na een positief gevoel en een tweede plaats (klasse 3F) in de ORC rally, graag nog eens onze COMTEX-Fiesta R2 wilde besturen.

Aangezien Jo geboren is in Oost-Vlaanderen, is Oudenaarde toch een beetje zijn thuisrally. Vorig jaar werd hij nog knap zevende bij zijn debuut in de R5 klasse. Dit jaar wil hij weer het beste van zichzelf geven en wij bij Comtex Rallysport willen dan ook graag ons steentje bijdragen. Met een groot aantal snelle R2’s aan de start wordt het zeker niet eenvoudig maar Jo en co-piloot Pieter Gouwy zijn enorm gemotiveerd en gebrand om zich te mengen in de strijd. 

Het zal alvast gezellig druk worden in Oudenaarde want naast de Comtex Fiesta R2 wordt de XLT-Fiesta R2 bestuurd door Nicola Stampaert en de XLT-Fiesta R200 bestuurd door Thibault Parmentier. Eveneens zal de sympathieke Stephaan Demets met zijn krachtige Subaru Impreza het XLT-serviceteam vervoegen!

Hierbij willen wij onze partners voor dit ambitieus project nadrukkelijk danken om samen met ons Jo en Pieter in de best mogelijke omstandigheden aan de start te brengen van de Aarova Short Rally 2019: COMTEX workwear – Erova - Elektro Duyck - Yiippi Adrenalin Travel Club - Yiipi Mango Energy Drink - PG Service.
Serviceteam: XLT
Teamkledij: Herock Workwear – ProJob – J. Harvest – Printer – MTS safety shoes

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen