× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

09-09-2019

Topaffiche voor Aarova Short Rally - 10x R5 en 4x Porsche 997 GT3

Topaffiche voor Aarova Short Rally - 10x R5 en 4x Porsche 997 GT3

De Aarova rallysprint werd omgedoopt naar de Aarova Short Rally en is toe aan zijn 5de editie. De wedstrijd werd al 2x maal gewonnen door Vincent Verschueren, Chris van Woensel en Pieter Tjsoen wonnen de overige edities. Ook dit jaar is het trio terug van de partij en kan de organisatie uitpakken met een schitterend deelnemersveld. 

We zien maar liefst 10 R5 wagens aan de start verschijnen in en rondom Oudenaarde.

Vincent Verschueren, Pieter Tjsoen, Niels Reynvoet, Philip Eggermont, Jean-Baptiste Broeckaert, Steven Vergalle en Frederic Miclotte tekenen present met een Skoda Fabia R5 (Evo). Miclotte gaat van start met de wagen van Sebastien Bedoret, die afgelopen weekend de overwinning pakte tijdens de ConXion Omloop van Vlaanderen.

Geoffrey Vander Schelden is de enige met een Ford Fiesta R5 en zien we nog 2 Nederlanders op de voorlopige deelnemerslijst staan met een Volkswagen Polo R5. Jan de Winkel en Bas van Kamperdijk komen de Polo R5 testen en afstellen ter voorbereiding op de Eurol Hellendoorn Rally. Deze 3 R5 wagens komen uit de ateliers van Weijs Motorsport. Verder zien we nog 4 Porsches aan de start. Jochen Claerhout, Tim van Parijs, Patrick Snijers en Chris van Woensel gaan van start met een Porsche 997 GT3. Paul Lietaer ruilt zijn Opel Manta van afgelopen weekend in voor zijn vertrouwde Ford Escort Cosworth.

Uiteraard zijn ook de vaste klanten uit het VAS kampioenschap aanwezig en worden er meer dan 100 teams aan de start verwacht van deze short rally. 

Tijdens de persconferentie die deze avond plaats vond in Oudenaarde kwamen nog heel wat piloten aan het woord, wij verzamelden enkele korte reacties voor u.

Pieter Tsjoen - We hebben al flink wat kilometers kunnen maken de afgelopen weken maar we zullen ons best moeten doen als sneller willen zijn dan Vincent Verschueren. Het is een snel en compact parcours en de nieuwe proef is razendsnel. Een foutje maken en een remzone missen kan fataal zijn op deze 'power' kp, maar in de eerste plaats wil ik vooral plezier maken en genieten van deze wedstrijd. Bart Depret, een goede jeugdvriend van mij, zal voor de gelegenheid de nota's op zich nemen. 

Frederic Miclotte - Ik rij maar 1 wedstrijd per jaar en wil vooral plezier maken, we zien wel waar we eindigen na afloop van de wedstrijd. Aan de wagen zal het alvast niet liggen want we gaan van start met de winnende Skoda Fabia R5 Evo van Sebastien Bedoret van afgelopen weekend.

Philip Eggermont - Na de Orc rally is het mijn 2de rally met een Fabia R5. Het was eigenlijk de bedoeling om te stoppen met rally rijden maar éénmaal je in zo'n wagen gestapt hebt kan je niet meer stoppen. Dus ik zal nog even doorgaan met rally rijden.

Niels Reynvoet - Ik probeer zo hoog mogelijk te eindigen maar met Vincent Verschueren en Pieter Tsjoen aan de start wordt het moeilijk om mee te strijden voor de overwinning of ik moet hopen dat beiden een foutje. Als 2 honden vechten om een been dan gaat de derde ermee lopen. 

#Voorlopige deelnemerslijst

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen