× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

09-09-2019

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Comtex Rallysport

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Comtex Rallysport

De doelstelling op vrijdag was om zo hoog mogelijk te eindigen in het algemeen klassement zodat het duo Peter en Frank op zaterdag vroeger mochten van start gaan dan het gegeven startnummer, nummer 67.

"Rally zou geen rally zijn als de omstandigheden de complexiteit van de sport naar een hoger level brengen. We kregen lokaal regenbuien te verwerken en na overleg met het XLT serviceteam hebben we een bandenkeuze gemaakt en de dempersetting aangepast. Het resultaat volgde meteen en stonden we na de bekende proef 'De Zoning' 48ste in het algemeen klassement.

Zaterdag begon droog, maar uiteindelijk zou het een wisselvallige dag worden. Onze doelstelling was om onze 48ste plaats in het algemeen klassement te verbeteren. Hoe meer proeven we reden hoe sneller we begonnen te rijden, wetende dat we pas voor de 2de maal samen aan de start stonden van een rally en de eerste maal met de Comtex Fiesta R2 onderweg waren."

Het duo reed tijden bij de eerste 33 in het algemeen klassement en dat mag gerust een goede prestaie genoemd worden. Helaas op 2 proeven van het einde begaf de brandstofpomp het en konden we onze opmars niet afmaken. Flink balen maar het blijft een mechanische sport. De Comtex Fiesta bleek een zeer competitieve wagen te zijn. Peter en Frank wisten ons te vertellen dat er zeker meer uit te halen is uit deze wagen.

"De balans werd opgemaakt en kwamen tot het besluit dat we een goede rally hebben gereden in samenwerking met Comtex en XLT in één van de meest iconische wedstrijden van België.

Met dank aan:

COMTEX workwear – EROVA - A&D Trucks & Trailers - Vermeer Benelux - Restaurant Den Haze Wingene - Advocaat Malisse - Lettral - Eblo Seats - VanHie Vandaele Boringen - SDS Driver Training & Events - B&B Marleen
Alle supporters en vrienden van Rallyteam VerDer
Serviceteam XLT
Teamkledij: ProJob – Herock – J. Harvest – Printer – MTS safety shoes

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen