× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

05-09-2019

Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen

Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen
Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen Vanlerberghe Premium Cars ontving de M Cup deelnemers voor Omloop van Vlaanderen

Deze avond werden de M Cup deelnemers voor de ConXion Omloop van Vlaanderen ontvangen in de gloednieuwe toonzaal van Vanlerberghe Premium Cars te Roeselare. 

Voor de M Cup hadden 16 teams zich ingeschreven, maar met de forfaots van Cris Algoedt, Kevin Theuwissen en Marc Maertens nemen uiteindelijk 13 teams de start. Op zich een succes want de M Cup staat in haar 5de jaar voor bijna 15% van het startveld. 

In het kampioenschap heeft Gunther Monnens de beste papieren, maar meervoudig kampioen Franky Boulat is zoals steeds heel realistisch doch strijdvaardig. "We rijden onze eigen wedstrijd, volgens ons eigen kunnen en zien wel waar we uitkomen." Terwijl dat Monnens en Boulat strijden voor de titel maakt ook mede-oprichter Kurt Braeckevelt zijn come-back in de M-Cup. Hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Na de tegenslagen waren we er even niet bij, maar nu wil ik meestrijden voor de zege. Of we later nog East Belgian gaan rijden hangt af van mijn resultaat in Roeselare."

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen