× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

02-09-2019

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Vandaag werd de genummerde deelnemerslijst voor de komende Omloop van Vlaanderen bekend gemaakt. De zevende manche van het JobFIXers BRC kan ook weer rekenen op een mooie gevulde lijst met op Cherain na alle titelkandidaten. 

Jammer genoeg brengt het TER en het TER Historic kampioenschap geen internationale toppers richting de Rodenbachstad. De komst van het Nederlands kampioenschap brengt dan wel enkele extra topwagens aan de start.

In totaal staan 15 R5  aan de start, wat de deelnemerslijst toch wel heel mooi maakt. De Skoda Fabia R5 blijft met 12 stuks (Sébastien Bedoret, Philip & PJM Cracco, Ghislain de Mevius, Fernandes Steve, Adrian Fernemont, Stefan Göttig, Niels Reynvoet, Kevin Van Deijne, Pieter Tsjoen, Steven Vergalle en Vincent Verschueren) best vertegenwoordigd, maar er is ook een VW Polo (Kris Princen), een C3 (Kevin Demaerschalk), een Hyundai (Bob De Jong). Daarnaast zijn er ook nog eens 5 GT's, een mooie lijst in de M Cup, de Juniors en de Historics. Meer woensdag in onze voorbeschouwing!

# Genummerde deelnemerslijst

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen