× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

30-08-2019

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - COMTEX Rallysport

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - COMTEX Rallysport

Na een succesvol voorjaarsperiode en een volledige check-up van de COMTEX-Fiesta R2 vatten we het najaar aan met onze thuis rally te Roeselare. Voor de nationale rally’s is de leeftijd onbeperkt en zal het team Peter Verspuij / Frank Derycke de wagen COMTEX-Fiesta R2 besturen.

Peter Verspuij heeft sedert zijn debuut in 1989 met diverse rallywagens gereden waaronder Opel Manta, Ford Sierra Cosworth, Lancia Delta …  De laatste jaren is hij actief op het circuit met Porsche. Na vorig jaar terug geproefd te hebben van een Fiesta R2T tijdens de Rally van Kortrijk was er vlot interesse om met onze COMTEX-Fiesta R2 te rijden in de thuisrally van COMTEX.

Het team zullen we reeds aan het werk zien tijdens de Shakedown Woensdag 4/09 te Slyps. De service wordt uitgevoerd door XLT die ook nog de Roslar-Subaru in service heeft en de XLT-Fiesta R200 in Criterium heeft rijden!

Bij deze willen we nog eens de sponsors danken:  COMTEX roeselare  /  EROVA  /  VANHIE-VANDAELE boringen, alsook onze leveranciers van Teamkledij : Herock Workwear / ProJob / Harvest / Printer / Veiligheidsschoen MTS.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen