× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

21-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Wouter Gevaert

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Wouter Gevaert

Wouter Gevaert - Brecht Vanden Berghe 

Wouter Gevaert: "Het was terug van Tielt geleden dat ik achter het stuur plaats nam. Nadat ik mijn voet gebroken had rond Pasen en de revalidatie erna, gokte ik voor de Rally van Staden terug inorde te zijn om de ideale voorbereiding te nemen voor mijn thuis wedstrijd de Aarova rally die wordt verreden op zondag 15 september.

Copiloot van dienst was Brecht Vanden Berghe, voor de eerste keer reden we samen. Het was ook de eerste keer dat ik aan de start stond in Staden. In de voormiddag zijn we rustig gestart, naar mate de wedstrijd evolueerde hebben we het gaspedaal beetje meer in gedrukt. Zo zagen we onze tijden beter en beter worden. Paar kleine foutjes hier en daar door gebrek aan wedstrijd ritme. Maar niet al te veel tijd daardoor verloren. 

We eindigden 43e algemeen en 9de in onze klasse H4. Dit weekend zal ik Peter Demeyer navigeren tijdens de Rally van Kasterlee met de BMW E21. Verder dank ik mijn copiloot van dienst de sponsors en supporters en kb technics om dit alles mogelijk te maken!"

zwembaden en wellness
c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen