× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

19-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - RST rally team

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - RST rally team
Wedstrijdverslag - Rally van Staden - RST rally team

Onze eerste deelname aan de rally van Staden was een geslaagd avontuur met een 51ste plaats algemeen en tweede plaats in onze klasse. Bij de verkenningen op woensdag was het al snel duidelijk dat deze rally een aantal zeer moeilijke passages in petto had. Het wisselvallige weer zou het er ook niet gemakkelijker op maken. Uiteindelijk bleef de grote regenval uit en werd het een mooie rally dag.

We starten terug heel behoedzaam op de eerste boucle. Bij de tweede passage deden we al meteen 16sec af van onze tijd op de eerste kp, 10 sec op de tweede kp en 20 sec op kp Oostnieuwkerke. Het ritme werd stelselmatig opgebouwd en de nota’s verfijnd. Het hoofddoel was ons amuseren en de finish te halen om onze eerste plaats in de klasse H7 in het VAS Historic kampioenschap te verdedigen.  De achterstand op de Peugeot van Koen Beyne en Frank Gillebert was te groot om nog van een strijd te spreken. Een welverdiende klasse zege voor Koen en Frank. Op de voorlaatste kp werd het toch nog even spannend toen we in een linkse bocht wegschoven door de vele gravé die op de rijweg lag. Gelukkig konden we de fout vlug herstellen en waren we snel weer weg.

Nu gaat al onze aandacht naar de organisatie van onze Motostuntshow op kermiszondag 15 september te Alveringem. Een uniek event in de Westhoek.

Later op het jaar rijden we samen met onze vrienden van het kersvers rallyteam D&D Koen Decaestecker en Nico Derycke nog de Hemicuda rally en misschien een eerste maal de 6u van Kortrijk. Bedankt aan alle familie, vrienden en sympathisanten die ons steunen in dit mooi avontuur. Bedankt ook aan cave d’artois voor het vertrouwen.

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen