× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

18-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Ashley Vercruysse

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Ashley Vercruysse

"De Rally van Staden is een thuiswedstrijd voor Ashley en vierde hij begin augustus zijn 23ste verjaardag. Om Ashley te verrassen besloot ik om een onboard camera te huren met intercom bij Defcom Rallysport. (Onboard)

Deze keer besloten we om de tijden in de gaten te houden en begonnen we aan kp Staden op een nat wegdek. Er werd 'op het gemak' gestart maar probeerden er toch een vlot tempo op na te houden. De eerste boucle verliep vlekkeloos, op naar de volgende lus van 3 proeven. 

De 2de ronde lag er al droger bij, maar we bleven toch bij de pinken want op sommige plaatsen lag het behoorlijk vettig. Op Staden en Westrozebeke werd telkens 13 seconden sneller gereden ten opzichte van de eerste passage, op Oostnieuwkerke deden we er 5 seconden van af. 

Halverwege de 6de proef hoorden we een geluid dat we niet wilden horen. Het rubber van de cardan was af en we hadden maar een half uur de tijd om dit op te lossen. Ashley belde naar het serviceteam om hen reeds in te lichten en dat het een race tegen de klok ging worden om alles te herstellen. De uitlaat ging eraf, de cardan eruit, er werd een nieuw rubber gemonteerd, cardan terug op zijn plaats, uitlaat erop en nog 2 nieuwe banden gemonteerd, resultaat, we hadden nog 3 seconden over toen we aan het podium kwamen. Dikke merci aan DD Motorsport, Johan en Chesney Vercruysse en Bryan Dugardin om dit te realiseren in zo'n korte tijd. 

We gingen verder op ons elan en probeerden het publiek te vermaken met snelle en dwarse passages. De Rally van Staden werd uitgerden en we sloten af op een 18de plaats in divisie 3. Bij deze willen we iedereen bedanken voor de leuke foto's en filmpjes en de vele positieve reacties die we achteraf kregen. Op naar de Omloop van Vlaanderen waar we deelnemen aan het criterium kampioenschap." Aldus Deborah

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen