× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

16-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Cris Algoedt

De Rally van Staden is een vaste afspraak op de kalender van het Fitesse team van Cris Algoedt, en ook dit jaar was de Danneels BMW aan de start.  
Vorig jaar werden we 7de in Staden, maar met het aangekondigde deelnemersveld dacht ik niet verder te geraken dan een top 10. Maar zoals steeds moet een wedstrijd eerst gereden worden, en toen we na de eerste ronde terug in de service kwamen stonden we op een onverwachte 7de plaats.

Even later reed Koen Lauwaert lek en schoven Cris en copiloot Olivier Vanlerberghe op naar de zesde plaats, maar achter hen begon de Porsche GT3 van Chris Debyser stevig aan te dringen.
De GT3 ging ons voorbij, maar ik was niet van plan me te laten doen. We gingen opnieuw in de aanval, maar op de 9de proef kreeg ik plots een vreemd gevoel in de wagen… In een remzone brak de auto uit, ik dacht eerst dat ik lek was gereden maar later bleek dat de olie uit de motor liep en dat de wagen hierdoor onverwacht uitbrak… De opgave was onvermijdelijk.

In Staden reed Cris zijn 35ste wedstrijd met de BMW 1, en op 35 wedstrijden is dit nog maar de 2de opgave met mechanische problemen. Vandaag bekijkt het team van KB Racing de opgelopen schade aan de motor van de BMW.
Hopelijk komt de Omloop van Vlaanderen niet in gedrang, want Roeselare is de nieuwe thuishaven van mijn sponsor Vanlerberghe Premium Cars en ik kijk natuurlijk ook uit naar de strijd in de M Cup.

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen