× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

08-08-2019

Anthony Caron verkoopt zijn Bmw E30 en hangt (voorlopig) zijn helm aan de haak

Anthony Caron verkoopt zijn Bmw E30 en hangt (voorlopig) zijn helm aan de haak

Het was al van 2017 geleden dat we nog iets gehoord hebben van Anthony Caron. De meeste rallyfans zullen zijn snelle dwarse passages nog wel herinneren met zijn Bmw E30. Niet geheel onverwacht kregen we vandaag een berichtje van Anthony dat hij zijn Bmw E30 heeft verkocht en zijn helm (voorlopig) aan de haak hangt.

"Met veel spijt in het hart heb ik mijn E30 verkocht maar momenteel zijn er andere prioriteiten in mijn dagelijks leven. Anderzijds weet ik dat de wagen bij CD Motor in goede handen is en kunnen de fans "mijn" beemer al aan het werk zien komende donderdag tijdens de Rally van Staden. De Bmw zal als 00 wagen fungeren." 

Zien we jou ooit nog terug aan het werk in de rallysport of is dit een definitef afscheid? 

"Ik denk wel dat ik ooit nog zal rijden hoor maar het zal zeker niet voor de eerstkomende jaren zijn. Mijn droomwagen is een Bmw E30 M3 en daarmee wil ik nog eens bij de historics gaan rijden.

Ik heb wel hele mooie herinneringen over gehouden aan de 4 seizoenen dat ik rally heb gereden. Mijn deelname aan de Ypres rally editie 2017 zal mij het meest bij blijven. Met 30 R5 wagens aan de start stond ik zelfs even op een mooie 32ste plaats in het algemeen klassement en reed ik sneller dan een Porsche 997 Gt3 die aan de start stond. Uiteindelijk moest ik halverwege de wedstrijd de handdoek in de ring gooien. Op kp Kemmelberg was ik iets te enthousiast over de befaamde jump gegaan en was het einde verhaal. 

Ik heb altijd geprobeerd om snelheid te koppelen aan spektakel en de rallyfans aprecieerden dat wel, dat gaf mij achteraf altijd voldoening. We zien wel wat de toekomst brengt en misschien kan ik mijn E30 M3 droom ooit waarmaken maar voorlopig stopt het hier voor mij." Aldus Anthony

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen