× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

05-08-2019

Eerste info 15de Short Rally van Kasterlee & 12de Regularity van Kasterlee

Eerste info 15de Short Rally van Kasterlee & 12de Regularity van Kasterlee

Nadat de Rally van Staden de 2de helft van het rallyseizoen heeft afgetrapt, is het 10 dagen later de beurt aan Nationale Renstal R.T. Titanic om de regionale rallypiloten te ontvangen in de provincie Antwerpen.

In het weekend van 24 en 25 augustus krijgen de piloten opnieuw 2 leuke proeven voorgeschoteld die elk 4x verreden worden, KP Reties Heike en KP De Hese, goed voor 70km tegen de chrono op een 100% verhard parcours. Beide proeven werden heel lichtjes gewijzigd en verlengd ten opzichte van vorig jaar. Het wedstrijdcentrum en servicezone zijn net zoals tijdens de vorige editie gelegen aan Straaleind te Kasterlee en is gelegen vlakbij het parcours van klassementsproef Reties Heike. Aansluitend aan de servicezone wordt een publieksparking ingericht. De toegangsprijs bedraagt net zoals de voorgaande edities nog steeds €10. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Toegangsbewijzen zijn te koop aan alle toegangsposten en in het wedstrijdcentrum. Tevens kan je in het wedstrijdcentrum terecht voor het programma.

De regularityspecialisten kunnen terecht in de 12de Regularity van Kasterlee die weer als nevenwedstrijd wordt ingericht en de deelnemers aan de rally zullen voorafgaan. Een vooropgestelde gemiddelde snelheid dient hier zo nauwkeurig mogelijk te worden benaderd. Deze wedstrijd is voorbehouden voor oldtimers, wagens ouder dan 25 jaar, en doet dus vaak terugdenken aan die periode waarin de rallywereld zoals we die nu kennen, haar oorsprong vond. Er worden maximaal 30 teams toegelaten in deze nevenwedstrijd.

Op de vooravond van de Short Rally Kasterlee, dus op zaterdagavond 24 augustus, tussen 18u30 en 20u30 wordt er opnieuw een barbecue georganiseerd in de grote tent opgesteld in het wedstrijdcentrum aan Straaleind te Kasterlee. Interesse om mee de voetjes onder tafel te schuiven? Inschrijven (uiterlijk voor dinsdag 20 augustus) kan via dit formulier. Kostprijs bedraagt €20 per persoon en kan ter plaatse worden betaald.

Tot op heden is er nog geen voorlopige deelnemerslijst terug te vinden op de website van de Shortrally van Kasterlee maar worden er met mondjesmaat deelnemers bekend gemaakt via de Short Rally facebookpagina

Wedstrijdreglement Short Rally Kasterlee - Inschrijvingsformulier Short Rally

Wedstrijdreglement Regularity van Kasterlee - Inschrijvingsformulier Regularity van Kasterlee

 

 

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen