× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

22-07-2019

Steve Becaert schrijft Rallye Sprint de Solre-Saint-Géry op zijn naam

Steve Becaert schrijft Rallye Sprint de Solre-Saint-Géry op zijn naam

Sinds vorig seizoen steekt Steve Bécaert meermaals per seizoen de taalgrens over om er een asaf rally mee te pikken en mag hij eindelijk de beker met grote oren in de lucht steken na winst in de Rallye Sprint de Soire-Saint-Géry.

Niet alleen op onze West-Vlaamse rallywegen blijkt de transporteur uit Poperinge heel snel te zijn, ook in Wallonië kan Steve aardig zijn steek staan met zijn vertrouwde Mitsubishi Lancer Evo X. Na een 2de plaats tijdens de Rallye Sprint de la Lhomme, Rallye Sprint Mémorial Fanny en Rallye Sprint 'Soutenons Clemence was het afgelopen weekend eindelijk prijs tijdens de Rallye sprint de Solre-Saint-Géry. 

"Het is een deugddoende overwinning. We waren er al enkele keren heel dichtbij dit seizoen maar telkens was het net niet, zoals vorige week tijdens de TBR Rallysprint. Dat ik deze eerste overwinning samen kan vieren met mijn vriendin Hanne is extra mooi meegenomen. Na de Renties Ypres Rally was ik nog ontgoocheld over het verloop van onze wedstrijd met de daarbij horende kosten achteraf, maar intussen zitten we weer in een positieve flow en wil ik er alles aan doen om vas kampioen te worden dit jaar. De druk is van mijn schouders gevallen en normaal gezien zal de volgende wedstrijd op het progamma de Rally van Staden worden en daarna gaat het richting Kasterlee." Aldus Steve

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen