× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

22-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Mathieu Lietaer

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Mathieu Lietaer

Het was al van 2013 geleden dat Mathieu Lietaer aan de start stond van de toenmalige TBR Rally.

"Wetende dat de streek rond Roeselare gekend is voor zijn snel en glad parcours, had ik hier dan ook rekening mee gehouden bij de start van de wedstrijd. Tijdens de eerste proef was het wat aftasten en ook op de 2de proef ging ik nog niet voluit. Dat resulteerde in een 6de en 5de tijd bij de historics. 

De top 5 halen was onze doelstelling en waren we zeer tevreden over onze eerste 2 proeven van de dag. Tijdens de 3de ronde gingen we voluit en dat resulteerde in een mooie 3de tijd bij de historics, zeker niet slecht met onze "kleine" Pinto motor tussen andere en zwaardere motoren.

Uiteindelijk reden we over de finish als 4de historic en werden we 24ste algemeen op amper 29 seconden van een podiumplaats. Het zou een mooie beloning geweest zijn voor ons harde werk, maar toch zijn we zeer tevreden met het behaalde resultaat.

Olivier Courtens doorstond de vuurdoop goed en heeft de rally microbe te pakken. Helaas melden we ook dat Gauthier Algoet, sinds Monteberg 2014 mijn vaste co-piloot, de helm aan de haak hangt wegens medische redenen. Na lang beraad en enkele moeilijke knopen doorhakken vond hij het tijd om er mee te stoppen. Hierbij wil ik "Jacky" dan ook danken voor de mooie momenten die we samen in en uit de wagen beleefd hebben.

De vraag stelt zich dan nog hoe het verder moet voor het rally seizoen 2019.

Na een goede samenwerking met Ann Sofie Vermeersch, tijdens de Rallysprint van Moorslede en de Monteberg rally, zullen we de samenwerking verder zetten tijdens de Kasterlee Shortrally, de Rally van Zuid-Limburg en de 6 Uren van Kortrijk. Ook in 2020 willen we onze samenwerking verder zetten maar doordat Ann Sofie nog een beperkt programma afwerkt met Patrick Vandeputten kan ik voor de Hemicuda rally rekenen op Jannes Canepeel en op Robbe Ghesquire voor de Aarova Shortrally. De eerstvolgende rally zal de Rally van Staden worden wie er daar naast mij zal zitten is momenteel nog niet duidelijk. Eerst genieten van een welverdiende zomervankantie." Aldus Mathieu 

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen