× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

17-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - The Twins

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - The Twins

Zondag morgen waren we klaar om te starten in de TBR Rallysprint. Het nummer 2 werd ons toegewezen. De wagen die normaal voor ons zou starten werd verplaatst in het midden van de wedstrijd, dit was namelijk om de droom te verwezenlijken van de terminaal zieke Dimitri. Hij wou nog eens deelnemen aan een rallysprint. Een prachtig gebaar dat voor deze persoon enorm veel betekent. Echt top!!!

De nodige zenuwen waren terug te vinden bij Kim, bij Kelly was dit iets minder. Voor de 3emaal kwamen we aan de start van een rally, deze keer een sprint. We wisten al dat het een moeilijke opdracht ging worden, want de wegen lagen vol met gravé, zand en vuiligheid. Klaar om te starten, tijdens de 1eronde hebben we 2 kleine schuivers gemaakt, maar zonder erg, we konden meteen terug vertrekken.

Terug op het service hadden we de tijd om alles te bespreken, te overleggen en aan te passen waar nodig. We konden ons opmaken om naar de 2de ronde te vertrekken.

De 2de ronde verliep beter dan de 1ste. We wisten nu hoe de wegen erbij lagen en waar we wel iets en waar we niets konden doen. Spijtig genoeg zijn we in de laatste linkse bocht naar de finish in contact gekomen met een paaltje, waardoor we veel tijd zijn verloren. Het ging mis tijdens het remmen en ontwijken was geen mogelijkheid meer. Ik wou eerst uitkruipen om de schade te bekijken, maar Kelly wist me op te peppen, moed in te spreken en we zijn dan toch doorgereden, daar de finish vlak om de hoek was. Er bleek enkel wat blikschade te zijn. Toch was het enorm verschieten, maar we lieten de moed niet zakken.

Voor de start van de 3de ronde sloeg de vermoeidheid wel toe, maar dat hield ons niet tegen. Het was weer een beetje aftastend en op hetzelfde punt waar we het paaltje raakten, heeft Kim vaart geminderd. Toch hadden we een goed gevoel. Deze ronde hebben we ook weer naar een goed einde gebracht.

De 4de en laatste ronde verliep echt goed. Het vertrouwen was er weer helemaal, maar jammer genoeg was dit al de laatste van de dag.

Hierbij willen we nog eens onze sponsors bedanken voor hun vertrouwen!

  • GARAGE TOYOTA DEVOS
  • GLORIEUX INTERIEUR
  • DE WITTE MOLEN

Ook aan ons service team en alle supporters: een dikke merci!!  Ons besluit: "The Twins did it again!!! We’ll be back ;-)"

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen