× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

17-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Cris Algoedt

Eerder onverwacht kwamen Cris Algoedt en copiloot Didier Bostoen afgelopen zondag aan de start van de TBR Rallysprint. Na de Renties Ypres Rally stond het team gebrand op een mooi resultaat, helaas moesten de ambities bijgeschaafd worden na de eerste ronde.

Cris: "We gingen iets te breed, en gingen rond. Zonder schade of zonder vast te zitten, maar we moesten in achteruit en verloren veel tijd. Bovendien kregen we ook nog eens stevige regenbui toen we aan de snelste stukken begonnnen... Even was de moed weg, maar we begonnen een inhaalrace en toen ik voor de laatste ronde merkte dat er nog wat mogelijk was hebben we nog in de aanval gegaan..."

Het resultaat was er dan ook, in die laatste ronde reed de Danneels BMW de vierde tijd algemeen. Zonder die fout in de eerste ronde was een top 5 zeker haalbaar.

"Het eindresultaat was zeker niet slecht, maar met een echt goed gevoel ging ik 's avonds toch niet naar huis. Een sprint is eigenlijk heel moeilijk te combineren met de slagerij, tegen de middag had ik amper 13 kilometer gereden..."

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen