× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

12-07-2019

Preview - TBR Rallysprint - Bram Fonteyne

Preview - TBR Rallysprint - Bram Fonteyne

Aanstaande zondag rijden Bram Fonteyne en copiloot Lander Dhaene de TBR Rallysprint. Voor Bram is het nog maar de tweede wedstrijd van het seizoen, en ook nog maar de tweede wedstrijd met de turbo motor in de Volvo.
"Na de Rally van Wervik hebben we hard gewerkt om de kinderziektes weg te krijgen, ik hoop dat de wagen nu op punt staat. We voelen wel dat we nog wat topsnelheid ontbreken, daarom gaan we zondag eens proberen met 17 duims velgen. We zien wel hoe dat zal uitdraaien, misschien grijpen we halverwege koers wel terug naar de 15 duims velgen die we nu gebruiken," aldus Bram. 

Het duo kreeg startnummer 203 toegewezen, een teken dat er toch wel wat verwacht wordt van de Volvo. "De bedoeling is vooral om eerst nog wat te testen, maar natuurlijk gaan we onze tijden ook in de gaten houden. Ik hou wel van het gladde parcours, vorig jaar reden we hier niet maar in 2017 werden we nog derde. Ik start ook met een nieuwe copiloot, Lander is de zoon van een sponsor die wil proeven van de rallysport."

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen