× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

10-07-2019

Preview - TBR Rallysprint - Cris Algioedt

Preview - TBR Rallysprint - Cris Algioedt

Na hun mooi resultaat in de Renties Ypres Rally zien we Cris Algoedt en co Didier Bostoen ook aan de start in de TBR Rallysprint. 

"Deze wedstrijd was eigenlijk niet voorzien, maar het was Lieven Vinckier die me warm heeft gemaakt. Lieven was vroeger mijn copiloot en rijdt nu zelf met de Mini Cooper in de kleuren van Belgian Limoncello," aldus Cris doe tot op heden een super seizoen beleeft in de Danneels BMW 1.
"We steken niet onder stoelen of banken dat we hier toch ook wel een mooi resultaat voor ogen hebben," vult copiloot Didier Bostoen aan.

Cris hoopt dat het dit jaar wat beter verloopt dan in 2018, toen werd de BMW gehinderd door een tragere deelnemer die voor hem startte. "Een vijfde plaats was zeker niet slecht, maar het kon beter," lacht Cris die een drukke voorjaar achter de rug heeft. "Het voorjaar en de zomer zijn traditioneel druk in de slagerij en precies deze periode is het ook heel druk in de verkoop van onze limoncello. Maar je hoort me zeker niet klagen, we doen het graag en als ik in de BMW kruip vergeet ik alle drukte."

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen