× LIVE INFO - Short Rally van Kasterlee Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

LIVE INFO - Short Rally van Kasterlee

09-07-2019

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Dries Vergote

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Dries Vergote

Derde keer goede keer.

Met dit motto werd sinds weken de jaarlijkse hoogmis van Redline Racing tot in de details voorbereid. "We gingen veelbelovend en vol vertrouwen van start," vertelt Dries.

"De Shakedown verliep goed met enkel wat schakel moeilijkheden bij de 2de doortocht. Maar niks om zorgen over te maken. Vrijdag goed gestart maar meteen lek op Kp 2. Enkele liters zweet en een reservewiel verder, gingen we terug de baan op. Bij het wisselen raakte een wielmoer beschadigd dus moesten we de volgende 2 Kp’s wat rustiger afwerken. Het ritme zat goed en de wagen voelde goed. 

Op Kp 9 sloeg helaas het noodlot toe. Er werd een kleine uitschuiver gemaakt en met de neus de gracht in. Door de hitte van de uitlaat, wat smeulend gras, ontstond er een brand maar alles werd goed onder controle gehouden. Crew ok, wagen een duwke gehad maar alles kwam goed dankzij de helpende toeschouwers. De serviceploeg werkte de volledige nacht door en leverden de wagen tiptop af, klaar voor dag 2. Een fantastische prestatie van die gasten," herhaalt Jonas voor de 5de keer.

De pechduivel was helaas nog niet verdreven. Goed en wel gestart op zaterdag of de cardanas breekt af, aandrijving volledig weg. Game Over. Het werd dus een editie vol tegenslag. Maar tegenslag is ook een slag. De slag van het teamwork, de leute werd met glans binnengehaald. Zeker even belangrijk in een amateur-team dat draait op vrijwilligers die uren en verlof hebben opgeofferd voor de goede zaak.

"Toch willen we uitdrukkelijk nog eens alle sponsors en medewerkers bedanken. Zonder hen waren we niet eens aan de start gekomen," besluiten Dries en Jonas.

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen