× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

08-07-2019

Aarova Short Rally van Kruisem - Oudenaarde, eindelijk tweede proef ?

Aarova Short Rally van Kruisem - Oudenaarde, eindelijk tweede proef ?

De Aarova Rallysprint is de enige rallywedstrijd in de provincie Oost-Vlaanderen en deze wedstrijd is al van bij de start in 2015 heel succesvol.

Sinds enkele jaren is er ook de ambitie om de wedstrijd te laten groeien. Dit jaar lijkt de komst van de tweede proef er eindelijk te komen en kunnen we spreken van de Aarova Short Rally van Kruisem - Oudenaarde.
Kruisem is een gemeente die begin 2019 ontstond uit de fusie van de gemeentes Kruishoutem en Zingem en dus ook de gemeente die tweede proef van deze wedstrijd lijkt te ontvangen.

Deze wedstrijd kon de laatste jaren steeds rekenen op een heel mooi deelnemersveld. Vincent Verschueren won reeds 2 maal de wedstrijd, de andere zeges waren voor Chris Van Woensel en Pieter Tsjoen. Ongetwijfeld gaan thuisrijders Verschueren en Tsjoen opnieuw een gooi doen naar de zege, zeker omdat Pieter Tsjoen zijn nieuw team PT Racing graag in de kijker zal wil zetten. Net zoals de Rally van de Monteberg en de Renties Ypres Rally is de Aarova Short Rally een organisatie van Superstage vzw.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen