× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

06-07-2019

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Manuel Merlevede

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Manuel Merlevede

Vorige weekend namen Manuel Merlevede en copiloot Thomas Cloet deel aan de Renties Ypres Rally. Voor zowel Manuel als Thomas een grote uitdaging want de Ypres Rally was hun eerste nationale wedstrijd.

"Na ons mooi resultaat in de Rally van de Monteberg hadden we in Ieper maar 1 doel: de wagen aan de finish brengen in Ieper," vertelt Manuel. "Op vrijdag reden we ons eigen tempo, zonder veel naar de tijden van onze concurrenten te kijken. We konden de eerste dag afsluiten als 2de Junior en 37ste algemeen.
Helaas reden op zaterdag in de eerste ronde lek en verloren we wat tijd. Maar de rest van de dag bleven we foutloos en eindigden we als 3de junior en als 31ste algemeen.
"  

"Het was een droom die uitkwam om zaterdagavond tussen al het massa volk over podium te rijden," vult copiloot Thomas Cloet aan. "We willen dan ook graag onze sponsors bedanken zonder hen was dit niet mogelijk! En ook het team Pevatec dat zorgde voor een wagen die gedurende 277 km geen problemen gaf."

Na de Rally van de Monteberg en de Ypres Rally zit het seizoen erop voor Manuel en Thomas. De volgende wedstrijden zullen ze weer als mecanicien van het GoDrive team de wedstrijden beleven. Maar na de 2 mooie resultaten dit jaar wil het duo volgend jaar graag wat meer rijden. "We zoeken budget om volgend jaar 4 koersen te rijden, maar eerst gaan we nog wat nagenieten van vorig weekend!"

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen