× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

02-07-2019

Wedstrijdverslag - SAS Pils Ypres Historic Rally - Cedriek Merlevede

Wedstrijdverslag - SAS Pils Ypres Historic Rally - Cedriek Merlevede

Cedriek Merlevede: "Voor Ieper was ons plan om ons vanaf de eerste proeven eens te meten met de concurrentie. Aan de finish van eerste proef Langemark waren Jeffrey en ik aangenaam verrast toen we onze namen bovenaan de tabel vonden. We zijn dit tempo blijven aan houden de volgende proeven. Jammer genoeg zagen we een leuke concurrent Stefaan Prinzie stilstaan op de 2de proef.

Zo reden we de service binnen met een voorsprong van 11sec op Dirk Deveux en Eddy Smeets. De 2e ronde startten we iets rustiger en zagen we dat Arthur Kerkhove en co zeer snel waren. De laatste ronde gingen we in met 18sec voorsprong op Dirk. Langemark werd ik even wakker geschud aan de finish toen Dirk 7,60sec afsnoepte. Vleteren en Watou reden we opnieuw 2 scratches. De laatste kp Watou werd gestart met 15sec voorsprong, halfweg liet ik de motor nog even afslaan in een korte situatie.

Aan de finish was het nog even spannend afwachten, tot Geert Beauprez bevestigde met 2 duimen omhoog en een brede smile. Een dikke merci aan mijn co Jeffrey, mijn sponsors en onze fantastische service gasten!"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen