× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

26-06-2019

2019 - Bert Cornelis in Ieper, Omloop en Kortrijk met Peugeot 208 R2

2019 - Bert Cornelis in Ieper, Omloop en Kortrijk met Peugeot 208 R2
2019 - Bert Cornelis in Ieper, Omloop en Kortrijk met Peugeot 208 R2

Op de laatste dag van de inschrijvingen kwam een eerder verrassende combinatie op de lijst: Bert Cornelis met een Peugeot 208 R2.

"Het is allemaal eerder toevallig gekomen," opent Bert ons gesprek. "Het is de Peugeot waarmee Joachim Wagemans Tielt reed. De eigenaar van de wagen wou dat zijn wagen aan de start kwam in Ieper en nu Joachim met zijn R5 gaat rijden kwamen we in contact. Het is de bedoeling om met deze wagen na Ieper ook te rijden in de ConXioN Omloop van Vlaanderen en de Rally van Kortrijk."

Voor Bert Cornelis zal de kleine voortrekker een nieuwigheid zijn, al heeft hij in het begin van zijn carrière een periode met een voortrekker gereden. "Mijn eerste rallywagen was echt een kleine voortrekker," vult Bert ons lachend aan. "Ik heb namelijk één seizoen met een Mini gereden en daarna ook nog enkele jaren met een Ford Escort. Maar dat is inderdaad al een tijdje geleden."

In de R2 klasse zal Bert vooral tegenstand krijgen van de junioren, maar voor Bert is het hoofddoel om de wagen zaterdagavond over het podium te rijden. De Peugeot 208 R2 van Bert Cornelis en co Bjorn Depoortere kreeg startnummer 50 voor de Renties Ypres Rally.

Het team dankt ook haar partners voor het vertrouwen:

  • Callewaert Industries
  • Vpaq pumps
  • Traxion
  • Doosan machine tools
  • Ozyx turnmill
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen