× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

25-06-2019

Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen

Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen
Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen Voorstelling J&O Poperinge met Bart Ruyssen, Piet Declercq, Gilles Pyck en Alain Vermeulen

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelden heel wat teams uit Poperinge aan J&O Motors om hun wagen aan het publiek voor te stellen. Volgende teams waren aanwezig

  • Bart Ruyssen - Vynckier Filiep - Volkswagen Golf GTI
  • Piet Declercq - Dieter Denys - Porsche 911
  • Gilles Pyck - Emile Mourisse - Peugeot 208 R2
  • Alain Vermeulen - Claude Debue - BMW E21

Bart Ruyssen

Bart Ruyssen en Filiep Vynckier komen in de SAS Pils Ypres Historic Rally aan de start met een Volkswagen Golf GTI, een wagen die eigenlijk behoort tot de categorie youngtimers. "We hebben het reglement goed bekeken en met deze wagen mogen we starten in het nationale gedeelte," vertelde Bart ons. "Vorig jaar stonden we op een mooie tweede plaats toen de versnellingsbak begaf, dit jaar hoop ik vooral om het einde te halen. Als dat lukt zou ik toch ook graag in de top 5 zitten. het is voor mij wel al bijna een jaar geleden dat ik nog reed..."

Piet Declercq

Piet Declercq komt in de LAS VEGAS Yores Historic Rally aan de start in de Porsche 911 waarmee hij in de laatse 5 wedstrijden telkens op het podium stond. "De wagen ligt me echt goed, we hebben maar een 230 pk maar de Porsche heeft een heel hoog koppel en dat maakt het verschil. Als je kijkt naar het deelnemersveld in de FIA zou een top 10 al mooi zijn met onze Porsche."

Alain Vermeulen

Voor Alain Vermeulen is het al geleden van Ieper 2018 dat hij nog in een rallywagen zat. "Correctie, ik reed daarnet met de wagen naar de testbank," lacht de garagehouder uit Poperinge. Alain komt in Ieper aan de start met de BMW E21 van Peter Demeyere, het was ook de bedoeling dat Peter de nota's zou lezen voor Alain. "Na Oudenaarde waren er problemen met de motor van de BMW en Alian heeft de motor weer volledig op punt gezet. We hadden ook afgesproken om dan samen Ieper te rijden, maar ik heb wijselijk mijn plaats afgestaan aan Claude Debue. Ik ben niet in de wieg gelegd om het te maken als co," aldus Peter Demeyere.

"Over ambitie spreek ik me niet meer uit", vervolgt Alain. "We zien wel waar we komen, maar ik heb altijd graag met deze BMW gereden en de motor zou nu heel goed moeten zijn. We zien wel waar we geraken. Ik zal morgen enkele runs doen op de shakedown, maar met deze warme temperaturen ga ik zeker niet te veel rijden."

Gilles Pyck

Gilles Pyck was de enige aanwezige die in de moderne rally zal rijden, hij komt in de Peugeot 208 R2 bij de junioren aan de start. "Ik vermoed dat er heel hard zal gereden worden, er zal op vrijdagavond al veel gebeuren. We moeten een goed ritme vinden om niet te veel risico's te nemen en toch mee te zijn. Iedereen heeft het ovcer ons thuisvoordeel, maar ik weet niet of dat echt een voordeel is... Persoonlijk denk ik dat we vooral rekening moeten houden met Van der Marel, Dolfen en enkele Britten, we hebben vandaag nog een kleine test gedaan en de 208 staat nu volledig klaar." 

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen